Σαν έτοιμοι από καιρό, σαν θαρραλέοι!!!

Εδώ και καιρό ωρίμαζε μέσα μου η ιδέα της δημιουργίας ενός ιστολογίου που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως χώρος γόνιμης ανταλλαγής ιδεών και διανοημάτων. Το συγκεκριμένο ιστολόγιο απευθύνεται στους μαθητές και στις μαθήτριές μου (και όχι μόνο), με την προσδοκία να λειτουργήσει ενισχυτικά στο διάβασμά τους, αλλά και να εγκαινιάσει έναν περισσότερο διαδραστικό τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας. Απευθύνεται, όμως, και σε όλους εκείνους που επωμίζονται την παιδαγωγική ευθύνη για τη διδακτική προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία
......"Ελληνες ποιητές"
Ελάχιστοι μας διαβάζουν

ελάχιστοι ξέρουν τη γλώσσα μας

μένουμε αδικαίωτοι κι αχειροκρότητοι

σ' αυτή τη μακρινή γωνιά

όμως αντισταθμίζει που γράφουμε ελληνικά.

Κώστας Μόντης
Powered By Blogger

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Αρχαία Γ Λυκείου (sos) , Αριστοτέλους Πολιτικά 20 Ενότητα

Τα πολιτικά του Αριστοτέλη η 20 Ενότητα έχει μπει το 2006 στις Πανελληνιες εξετάσεις .Είναι ένα πολύ καλό και δύσκολο θέμα για τις φετινές εξετάσεις και σίγουρα υποψήφιο,καθώς αναφέρεται στην παιδεία ,που  είναι ζητούμενο και στις μέρες μας .
     Παρατίθεται για το χωρίο μετάφραση και πλήρης ανάλυση του μαθήματος , οι ερωτήσεις από το ΚΕΕ  , ο,τι προτεινόμενο σε υλικό δίνει το υπουργείο παιδείας  , το θέμα του 2006 που μπήκε ,για να δείτε τις ερωτήσεις και  ενα άρθρο σχετικό. 


Φίλος ο Πλάτων,αλλά φιλτέρα η αλήθεια !!!

~Αριστοτέλης | (Αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος ) | 384-322 π.Χ. | Αλήθεια και Ψέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου